Køb for 599 DKK mere og få fri fragt

Køkken & Bad

Køkken

Køkkenet er husets hjerte i mange hjem og flere af os elsker at gøre køkkenet lækkert. Hos os finder I et udvalg af den dekorative Mynte serie i stentøj fra Ib Laursen med tallerkner, krus, skåle, kander mm. i skønne farver og faconer der vil pynte i ethvert køkken. Du kan også finde et dekorativt olieret skærebræt i akacietræ eller et skærebræt til tapas i forskellige størrelser. Vi har desuden et stort udvalg af lækre viskestykker i bomuld, samt strikkede karklude og grydelapper som vil give hygge til køkkenet. Til borddækningen har vi de smukke og unikke pindsvinekander, pindsvineglas og skåle fra Anna Von Lipa, lavet i mundblæst krystalglas som vil pynte i køkkenet og gøre enhver borddækning helt fantastisk.

Vi har også skønne plaider fra ChicAntique i lækre sarte farver, lavet i en tynd bomuldskvalitet der gør dem velegnet som duge til dem der ønsker den rustikke og romantiske borddækning og stil i køkkenet. Kort sagt kan du finde køkkenudstyr til både landkøkken og moderne køkken.

Tilbehør til dit køkken

Man kan altid udvide ens kollektion af køkkenprodukter og hvorfor ikke tilføje noget lækkert? Hos Home of hygge har vi et godt udvalg fra Mynte serien til dit køkken: Krus, skåle, kander og tallerkner. Og vi har et udvalg af tapas- og skærebræt af  akaciebræt.

Bestil eller læs mere på homeofhygge.dk og se vores store udvalg af unikt brugskunst til dit hjem!

Filter

Viser 1–36 af 413 resultater

Indkøbskurv
Vælg din valuta
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.