Køb for 599 DKK mere og få fri fragt

Skilte & Magneter

Skilte med humoristiske budskaber og citater i hjemmet giver et friskt og hyggeligt twist til indretningen. Vi har mange sjove metalskilte med tekst fra bla. Ib Laursen og ChicAntique. Der er mange forskellige skilte med citater, sjove tekster og personlige statements. Nogle af skiltene er lavet i vintage stil og der er også små emalje skilte til eks. Toilettet.

Skiltene er dekorative i alle rum i hjemmet og man kan lave hele collager med flere forskellige skilte med budskaber. Man kan også indrette børneværelset med nogle af de søde skilte til børn, eller indret drivhuset med nogle af have skiltene. Skiltene er meget populære og kan være en god gaveide til bla. en værtindegave. Det kan også være, at teksten og budskabet passer perfekt på en du kender, så det ville være en sød gave. Så mulighederne er mange med de poetiske, eftertænksomme og sjove tekster der er til skiltene.

Skilte fra Ib Laursen

Vi har et stort udvalg af skilte fra Ib Laursen. Disse skilte er sjove, finurlige og søde. Nogle af skiltene er sæsonbetonet f.eks. til Jul.

Findes i forskellieg størrelse som er beskrevet på hver enkelt produkt så du ved om den passer netop til din bolig.

Homeofhygge.dk sælger mange forskellige brugskunst, møbler og dekorationer til have og hus.

Se mere på vores hjemmeside samt vores Facebook og Instagram side.

Filter

Viser 1–36 af 67 resultater

Vælg din valuta
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.