Krystalglas

Krystalglas – en fryd for øjet. Vi er selv vilde med det eksklusive og mundblæste krystalglas fra Anna Von Lipa som, i stort omfang, er produceret af genbrugsglas og farvet i naturlige og kemikaliefri farvegranulater. Vi har de smukke og populære pindsvinekander, pindsvineglas, pindsvinevaser og pindsvineskåle i forskellige størrelser og farver, alle lavet i mundblæst krystalglas, hvilket gør dem helt unikke. Det smukke og dekorative krystalglas gør sig særdeles godt som pynt i vitrinen eller i køkkenet, når ikke de bliver brugt til en dekorativ borddækning. Den dekadente vase i krystalglas udstråler eksklusivitet og er dekorativ både med og uden blomster.

Kander, glas, skåle og vaser kommer i mange forskellige farver krystalglas som gør at de adskiller sig fra det traditionelle klare krystalglas, hvilket gør, at man kan pifte sin bordækning op med lækkert krystalglas i forskellige farver.

De unikke pindsvineglas er mundblæst efter en gammel tradition i Böhmen i Tjekkiet. Det er en lang og omstændig proces at lave det mundblæste pindsvineglas, hvilket gør, at pindsvineglas og krystalglas selvfølgeligt er dyrere end masseproduceret glas.

Filter

Viser 1–36 af 132 resultater

Vælg din valuta
EUREuro
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.