Krystalglas

Krystalglas – en fryd for øjet. Vi er selv vilde med det eksklusive og mundblæste krystalglas fra Anna Von Lipa som, i stort omfang, er produceret af genbrugsglas og farvet i naturlige og kemikaliefri farvegranulater. Vi har de smukke og populære pindsvinekander, pindsvineglas, pindsvinevaser og pindsvineskåle i forskellige størrelser og farver, alle lavet i mundblæst krystalglas, hvilket gør dem helt unikke. Det smukke og dekorative krystalglas gør sig særdeles godt som pynt i vitrinen eller i køkkenet, når ikke de bliver brugt til en dekorativ borddækning. Den dekadente vase i krystalglas udstråler eksklusivitet og er dekorativ både med og uden blomster.

Kander, glas, skåle og vaser kommer i mange forskellige farver krystalglas som gør at de adskiller sig fra det traditionelle klare krystalglas, hvilket gør, at man kan pifte sin bordækning op med lækkert krystalglas i forskellige farver.

De unikke pindsvineglas er mundblæst efter en gammel tradition i Böhmen i Tjekkiet. Det er en lang og omstændig proces at lave det mundblæste pindsvineglas, hvilket gør, at pindsvineglas og krystalglas selvfølgeligt er dyrere end masseproduceret glas.

Anna Von Lipa krystalglas kande Amnetyst 1 l.

Anna Von Lipa krystalglas kande Amnetyst 1 l.

Stor og smuk mundblæst pindsvinekande i krystalglas fra Anna Von Lipa.

Kanderne er i stort omfang produceret af genbrugsglas og glasset er farvet med naturlige og kemikaliefri farvegranulater.

Dette er en kande der rummer  ca. 1 liter.

Da alle kanderne er mundblæste og en unika vare, vil der ikke være 2 kander der er ens.

Kategorier , Mærker , , , , ,

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.