Køb for 599 DKK mere og få fri fragt

Krystalglas

Anna Von Lipa krystalglas– en fryd for øjet. Vi er selv vilde med det eksklusive og mundblæste glas fra Anna Von Lipa som, i stort omfang, er produceret af genbrugsglas og farvet i naturlige og kemikaliefri farvegranulater. Vi har de smukke og populære pindsvinekander, pindsvineglas, pindsvinevaser og pindsvineskåle i forskellige størrelser og farver, alle lavet i mundblæst krystalglas, hvilket gør dem helt unikke. Det smukke og dekorative glas gør sig særdeles godt som pynt i vitrinen eller i køkkenet, når ikke de bliver brugt til en dekorativ borddækning. Den dekadente krystalvase udstråler eksklusivitet og er dekorativ både med og uden blomster.

Kander, glas, skåle og vaser kommer i mange forskellige farver som gør at de adskiller sig fra det traditionelle klare krystalglas, hvilket gør, at man kan pifte sin bordækning op med lækre drikkeglas, vinglas og champagneskåle i forskellige farver.

De unikke pindsvineglas er mundblæst efter en gammel tradition i Böhmen i Tjekkiet. Det er en lang og omstændig proces at lave det mundblæste pindsvineglas, hvilket gør, at drikkeglas, glaskander, vaser og skåle selvfølgeligt er dyrere end masseproduceret glas.

Vi har et stort udvalg af de dekorative og populære drikkeglas i alle former og farver fra Anna Von Lipa, samt vinglas, champagneglas, glaskander, vaser og skåle.

Filter

Viser 1–36 af 71 resultater

Indkøbskurv
Vælg din valuta
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.