Køb for 599 DKK mere og få fri fragt

Om os

homeofhygge.dk

Tilbage i 2017 startede vi,  Susanne Sørensen og Sascha Mikkelsen, Vores butik Home of Hygge Vintage i den  gamle købmandsbutik i byen, som havde stået tom igennem længere tid.

Vi startede ud med kun at have retro og vintage i butikken, men fik allerede året efter udvidet med nyt boliginteriør fra nøje udvalgte leverandører, da vi synes det er lækkert at mixe nyt og gammelt i boligindretningen.

Det griber hele tiden om sig, så vi har udvidet butikken lidt efterhånden og har i dag 350 kvm. butik hvor vi har forsøgt at skabe et hyggeligt univers med lækkert nyt boliginteriør, håndlavet keramik, mundblæst krystalglas samt masser af retro og vintage.

I 2018 kom vores webshop www.homeofhygge.dk til verden, da vi ligger lige i smørhullet ved Blåvand, Henne Strand samt Vejers Strand og derfor har mange turister i butikken, hvoraf flere efterspurgte om vi sendte varer.

Så det gør vi nu, altså sender varer. Hver dag pakker og sender vi varer til jer, og vi forsøger at gøre det så bæredygtigt som muligt og genanvender alt det emballage vi kan, så hos os får du ikke din pakke i pænt silkepapir, men vi kan garantere jer for at den er pakket med kærlighed og med en tanke til miljøet.

Vi hilser jer velkommen i både butikken og shoppen.

Kærlig hilsen

Susanne & Sascha

Åbningstider i butikken

Onsdag-Fredag: 12-17
Lørdag og Søndag: 10-14

Indkøbskurv
Vælg din valuta
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.